E-Health platform

Jouw praktijk online

Hier staat jouw digitale praktijk, jouw careload.

Patiënt
In jouw praktijk maak je voor elke patiënt een account aan. Heeft jouw patiënt al een super brains account? Geen probleem, dan kan je hem/haar koppelen aan jouw praktijk. Bij inschrijving kan je een topic toevoegen, is de patient in behandeling voor ADHD? Voeg dat hier toe.
Via coaching zie je het stappenplan, de agenda en het team van de patient. Bij stappenplan kan je vragenlijsten en afspraken toevoegen. In de agenda zie je de habits die de patient zelf heeft toegevoegd, jij kunt hier als coach ook habits toevoegen die je patient moet doen. Bij team zie je de behandelaren welke actief zijn bij deze patient.

Team
Hier vind je al jouw collega’s van dezelfde locatie. Collega’s in het team kan je koppelen aan een van jouw patiënten, zodat jullie beide de gegevens van de patiënt in kunnen zien en elkaar kunnen ondersteunen.

Ik
In dit veld kan je de openingstijden van de praktijk noteren. Verder zie je hier het adres van de praktijk, dit is ook zichtbaar voor jouw patiënt zodat ze altijd weten waar ze moeten zijn voor de afspraak.

Tools
Bij tools staan een aantal vragenlijsten die je kan sturen naar jouw patienten. Dit kan een klanttevredenheids onderzoek zijn over jouw praktijk maar ook een checklist na het eerste behandelgesprek.

Score
In het stappenplan kan je de score inzien. De score is jouw tijdsadministratie, Super Brains houdt alles bij dus geen vervelende administratie meer. Je kan deze informatie exporteren en noteren in het EPD. Zo heb je meer tijd voor je patienten.

Baas in eigen Brains.

Gratis downloaden: