Blended Care

Behandelingen op maat

Ervaring in het vak

Netwerk aan professionals

Persoonlijke begeleiding gecombineerd met de beste digitale ondersteuning die behandelaren en de GGZ kan krijgen, dat is Blended Care van Superbrains. Blended Care maakt bestaande behandelingen effectiever, sneller en leuker. De digitale elementen die Superbrains gebruikt zijn bijvoorbeeld, de chat, het videobellen, de tijdregistratie maar ook de informatie-uitwisseling tussen patiënt en behandelaar. Daarnaast hebben zij ook persoonlijke begeleiding in de vorm van fysieke afspraken. Beiden worden gecombineerd zodat de patiënt snel weer baas in eigen brains wordt.

Interesse in onze blended care?

Wat is blended care?

Wat is blended care nu en waarom is het zo bijzonder? Wat blended care zo bijzonder maakt, is de synergie tussen verschillende soorten hulpverlening. Het is niet louter een kwestie van technologie toevoegen aan traditionele therapie, maar het is een fundamentele herinrichting van hoe zorg wordt geleverd. Hierdoor krijgt de patiënt meer regie en flexibiliteit in het behandeltraject. Stel je voor dat je na een moeilijke dag direct toegang hebt tot een digitaal hulpmiddel, zoals een platform voor mentale gezondheid, dat helpt gedachten te ordenen. Blended care maakt het mogelijk. Het creëert een geïntegreerde aanpak die zich aanpast aan de gewenste behoeften. Door middel van dit e-health platform worden problemen aangepakt.

Ontdek nu de Toekomst van de geestelijke gezondheidszorg

Ben je als GGZ-instelling of als behandelaar klaar voor een vernieuwende, effectieve aanpak van geestelijke gezondheidsproblemen? Dan is blended care de stap die gezet moet worden. Deze methode verandert de levensstijl. In een wereld die steeds meer digitaliseert, biedt deze benadering de kans om de geestelijke gezondheid actief en flexibel te beheren, zonder de menselijke connectie uit het oog te verliezen. Bij Super Brains geloven we dat blended care meer is dan een buzzwoord; het is de toekomst van effectieve, empathische en toegankelijke geestelijke gezondheidszorg. Kies nu voor blended care en ontdek hoe het werkt.

Baas in eigen Brains.

Gratis downloaden: