Hoe werkt het

Superbrains is meer dan een e-Health platform – het is een betere manier van behandelen. Behandelaren en gebruikers maken gebruik van Superbrains om effectiever en slimmer te kunnen behandelen. En dit is hoe Superbrains dit voor elkaar krijgt.

 

Agenda

Zonder overzicht is het alsof je op een galopperend paard zit zonder teugels. Geen zorgen! In Superbrains weet je met één druk op de knop wat jou vandaag te doen staat. In jouw eigen Agenda zie je welke oefeningen, afspraken, meditaties of Habits je gepland hebt. Vanaf nu heb jij de teugels weer in handen!

 

Zie direct wat jou te doen staat

✔ Jouw agenda, altijd overzichtelijk

Plan eenvoudig taken in

Dr. Brains

Met alles wat je op een dag gedaan moet krijgen is het soms lastig om alles te onthouden. Dankzij jouw digitale coach Dr. Brains vergeet jij nooit meer iets te doen. Dr. Brains stuurt jou herinneringen wanneer je iets gedaan wilt krijgen, motiveert jou én vertelt je precies waar je alles kan vinden in Superbrains.

Dr. Brains stelt ook regelmatig nieuwe Habits voor welke jou helpen om jouw doelen te behalen. Gebruik onze Super Habit Methode om je gewoontes te veranderen. Speel onze Super Habit Game en word de Superbaas in je eigen Brains.

Vergeet nooit meer een taak

Verander je gedrag, ook na je behandeling

Verander je gewoontes, verander je leven

To-do’s

Een lijstje hier, een lijstje daar, jouw To-do’s managen is niet niks. Wanneer je gebruik gaat maken van Superbrains, vind je al jouw To-do’s voor vandaag  op één plek. Geef aan of een taak belangrijk, of urgent is en vink jouw taken af wanneer je ze gedaan hebt.

 

Al jouw To-do’s op één plek

Ontvang beloningen voor afgeronde taken

Geef belangrijke taken prioriteit

Toolbox

Jij wil gezond en gelukkig zijn. Check! Maar welke Tools ga je inzetten om dat te bereiken? Werken aan jouw doelen was nog nooit zo effectief als met Superbrains. Met een persoonlijke Toolbox, afgestemd op jouw eigen doelen, werk je snel aan resultaat. Maak gebruik van meer dan 350 bewezen trainingen, oefeningen, vragenlijsten en super simpele habits, ontwikkeld door ervaringsdeskundigen en experts. Jouw leven zal nooit meer hetzelfde zijn met Superbrains.

 

Gebruik meer dan 350 super handige tools 

✔ Wetenschappelijk ondersteund

Probeer super simpele habits

”Superbrains werkt echt perfect voor mij en mijn patiënten. Ik ben er ontzettend blij mee.”

Mirjam van Oorden, Parnassia Groep

Community

Werken aan jezelf is niet altijd even motiverend. Bij Superbrains snappen we dat! Daarom krijg jij van ons alle steun die jij nodig hebt, gewoon in Superbrains. In de community zie jij tips en adviezen van andere gebruikers en coaches waarmee jij bevriend bent. Word lid van groepen, leer van de ervaringen van anderen en werk samen aan een gemeenschappelijk doel! Samen worden jullie de Superbaas in je eigen Brains.

Buddies helpen jou om gemotiveerd te blijven voor jouw doelen. Een buddy kan familie zijn, of een hele goede vriend. Jouw buddy kan zien wat jij al hebt gedaan en motiveert jou om net dat extra stapje te zetten. Werken aan jouw doelen is zoveel leuker met anderen!

 

Volg tips van vrienden

Werk samen met je buddies

Doe inspiratie op in groepen

Chat

Wanneer je in behandeling bent wil jij het liefste direct contact met jouw behandelaar. Met de chatfunctie in Superbrains hebben we dit mogelijk gemaakt. Zo heb je de steun die jij nodig hebt, waar je wil en wanneer je wil. Zit je ergens mee? Stuur je coach een berichtje. Zo krijg jij direct advies dat jou weer op weg helpt.

Je kan ook eenvoudig contact leggen met andere gebruikers van de Superbrains app. Het is zelfs mogelijk om met elkaar te videobellen. In Superbrains ben jij de baas over je eigen gegevens, jouw privacy en veiligheid zijn dan ook 100% gewaarborgd. Zo is contact leggen niet alleen makkelijk, maar ook nog eens superveilig.

 

100% beveiligd chat

Direct contact met jouw coach

Videobellen met je coach

Behandeling

Bij traditionele behandelingen heb je  weinig tot zelfs geen inzage in jouw eigen gegevens en voortgang. Vervelend, gezien je toch wil weten of je op de goede weg bent. Met Superbrains is dit verleden tijd! Vanaf nu heb jij alle informatie over de reis die jij samen met jouw behandelaar aangaat in je broekzak. Jij ziet in een oogopslag hoe ver je bent met jouw behandeling.

Je kan ook zien welke professionals er betrokken zijn bij jouw behandeling. Bij elke afspraak kan jij notities maken hoe je het gesprek vond gaan of wat je moet onthouden, zo optimaliseren we jouw behandeling on the go! Jouw gegevens zijn alleen inzichtelijk voor jou en jouw behandelaar. Superbrains heeft hier dus geen inzicht in.
 

Baas over jouw behandeling

Inzicht in behandeling

100% beveiligd platform

”Superbrains helpt mij enorm met het motiveren en onthouden van routines”

Nathaniël Hitzerd, patiënt PsyQ ADHD

Score

In Superbrains bepaal jij zelf aan welke doelen jij wil werken. Bekijk hoever je al bent met het bereiken van jouw doelen in Score. En zie alles wat je gedaan hebt om dit doel te behalen.  Je kan zelf ook nieuwe doelen toevoegen. Elk doel begint bij level 1, de bedoeling is om jouw doelen naar level 10 te brengen. Gelukt? Super! Dan ontvang jij de Baas Badge. Jij werkt met kleine stapjes naar jouw doelen toe.

 

Kies jouw eigen doelen uit

Werk stap voor stap aan jouw doelen

✔ Volg jouw progressie

Rewards

In Superbrains kan jij sparen voor super gave in-game beloningen terwijl jij aan jouw doelen werkt. Dit maakt werken aan jezelf een stuk leuker. Wanneer jij in real-life progressie boekt, dan ga jij ook een level omhoog in het spel. Wanneer jij taken, afspraken, vragenlijsten, habits, of bijvoorbeeld to-do’s voltooid, ontvang je Punten, Coins en Diamonds. Met Coins kun jij nieuwe geluidjes en achtergronden kopen voor in de app. Met Diamonds kan jij sparen voor super toffe items uit de Superbrains shop.

 

Gamificeer jouw leven!

Spaar voor gave in-game beloningen

Speel voor items in de shop

Buddies

Een Buddy is iemand die jij in het echte leven ook kent, bijvoorbeeld familie of je beste vriend. Hij kan zien welke habits jij wel of niet hebt uitgevoerd en is er om jou te motiveren. Jouw buddy helpt jou met het bereiken van jouw doelen. Want zeg nou zelf, een goede vriend wil je toch niet teleurstellen?

 

Speel samen met een Buddy

Blijf gemotiveerd door jouw Buddy

Altijd een stok achter de deur

Stormie

Maak kennis met Stormie. Stormie wil iedere dag blij gemaakt worden. Hij houdt ervan als jij doet wat je op een dag gepland had. Het doel is: Stormie iedere dag de baas blijven. Lukt dit jou 7 dagen achter elkaar, dan wordt jij de Week Baas. In de hogere levels worden de stappen groter en zal er meer moeten gebeuren voor zo’n mooie Stormie-lach. Gelukkig helpt Dr. Brains jou een handje. 

 

Blijf Stormie de baas

✔ Jouw behandelaar ziet hoe het met jou gaat

Word de Week Baas

Vragenlijsten

Waar je tijdens een traditionele behandeling vragenlijsten op papier of per mail krijgt, heb je bij Superbrains alle Vragenlijsten en Tests die je doet binnen handbereik. Het allermooiste? Wanneer jij een Vragenlijst vergeet in te vullen zal Dr. Brains jou een reminder sturen om dit alsnog te doen. Jouw coach heeft direct inzicht in hoe het jou gaat.

 

Zie direct je score

Vragenlijsten binnen handbereik

Reminder voor het invullen

Instellingen

Als we zeggen dat jij de baas bent over jouw eigen behandeling, dan menen we dat ook. Pas Superbrains aan naar jouw eigen voorkeuren. Kies zelf welke notificaties of e-mails jij wil ontvangen en welke natuurlijk niet. En bepaal wie jouw berichten kan zien in Superbrains. Kies jouw eigen achtergrond uit met de Coins die jij bij elkaar hebt gespaard in de game.

 

Automatische notificaties

Slimme hulp

Actieve habits adviezen

Alle andere features

Neem de touwtjes in handen! Deze features helpen jou weer baas in eigen brains te worden.

Beschikbaar op IOS, Android, Desktop.

Automatische notificaties welke je gaan helpen met alles.

Op een leuke manier aan je goals werken.

Personaliseer de app naar jouw stijl.

Daag je vrienden uit om ook baas in eigen brains te worden.

 

Beschikbaar op alle platformen

Superbrains is beschikbaar op alle platformen. iOS, Android en Desktop!

Baas in eigen Brains.

Gratis downloaden: