Hoe werkt het ?

Superbrains is meer dan een e-Health platform – het is een betere manier van behandelen. Behandelaren en cliënten maken gebruik van Superbrains om de behandeling effectiever en slimmer te laten verlopen.

En dit is hoe Superbrains dit voor elkaar krijgt:

Agenda

Zonder overzicht is het alsof je op een galopperend paard zit zonder teugels. Geen zorgen! In Superbrains weet je met één druk op de knop wat jou vandaag te doen staat. In jouw eigen Agenda zie je welke oefeningen, habits, meditaties, vragenlijsten of trainingen ingepland staan. Vanaf nu heb jij de teugels weer in handen! 

Zie direct wat jou te doen staat

✔ Jouw agenda, altijd overzichtelijk

Plan eenvoudig taken in

To-do’s

Een lijstje hier, een lijstje daar… al jouw To-do’s managen is niet niks. Wanneer je gebruik gaat maken van Superbrains, vind je al jouw To-do’s voor vandaag op één plek. Geef aan of een To-do belangrijk en/of urgent is, en vink de taken af wanneer je ze gedaan hebt. 

Al jouw To-do’s op één plek

Ontvang beloningen voor afgeronde taken

Geef belangrijke taken prioriteit

Toolbox

Jij wilt gezond en gelukkig zijn. Check! Maar welke Tools ga je inzetten om dat te bereiken? Werken aan jouw doelen was nog nooit zo effectief als met Superbrains. Met een persoonlijke Toolbox, afgestemd op jouw gekozen doelen, werk je snel aan resultaat. Maak gebruik van meer dan 350 bewezen trainingen, oefeningen, vragenlijsten en super simpele habits, ontwikkeld door ervaringsdeskundigen en experts. Word de beste versie van jezelf met Superbrains! 

Gebruik meer dan 350 effectieve tools 

✔ Wetenschappelijk ondersteund

Probeer de super simpele habits

”Superbrains werkt echt perfect voor mij en mijn patiënten. Ik ben er ontzettend blij mee.”

Mirjam van Oorden, Parnassia Groep

Community

Het kan soms lastig zijn om jezelf steeds weer te motiveren om aan jezelf te werken. Bij Superbrains snappen we dat! Daarom krijg jij van ons alle steun die jij nodig hebt, in Superbrains! In onze Community vind je tips en adviezen van Superbrains, maar ook van andere Superbrainers die iets geplaatst hebben op de Tijdlijn. Word lid van open groepen, leer van de ervaringen van anderen, motiveer en complimenteer elkaar en werk samen aan een gemeenschappelijk doel: Samen worden jullie de Superbaas in jullie eigen Brains!

Buddies helpen jou om gemotiveerd te blijven om aan je doelen te werken. Een buddy kan familie zijn, een collega of een hele goede vriend. Je buddie kan zien wat jij al hebt gedaan en motiveert jou om net dat extra stapje te zetten. Werken aan jouw doelen is zoveel leuker met anderen!

“Motiveren en leren zijn heel erg nauw verbonden!” 

Volg tips van vrienden

Werk samen met je buddie(s)

Doe inspiratie op in de open groepen

Chat

Wanneer je in behandeling bent, wil jij het liefste direct contact met jouw behandelaar. Met de chatfunctie in Superbrains hebben we dit mogelijk gemaakt. Zo heb je de steun die jij nodig hebt, waar je wilt en wanneer je wilt. Zit je ergens mee? Stuur je coach dan een chatberichtje. Zo krijg jij direct advies dat jou weer op weg helpt.

Je kunt ook eenvoudig contact leggen met andere gebruikers van de Superbrains app. Word Vrienden in de app en je kunt met elkaar chatten en zelfs videobellen. In Superbrains ben jij de baas over je eigen gegevens. Jouw privacy en veiligheid zijn dan ook 100% gewaarborgd. Zo is contact leggen niet alleen makkelijk, maar ook nog eens superveilig. 

100% beveiligde chat

Direct contact met jouw behandelaar

Chatten en videobellen met je behandelaar of met je Superbrains Vrienden

Behandeling

Bij traditionele behandelingen heb je weinig tot zelfs geen inzage in jouw eigen gegevens en voortgang. Vervelend, want je wilt toch weten of je op de goede weg bent. Met Superbrains is dit verleden tijd! Vanaf nu heb jij alle informatie over de reis, die jij samen met jouw behandelaar aangaat, in je broekzak. Jij ziet in een oogopslag hoe ver je bent in je behandeling.

Je kunt ook in de app zien welke professionals betrokken zijn bij jouw behandeling. Bij elke afspraak kun je notities maken hoe je het gesprek vond gaan of wat je graag wilt onthouden. Deze aantekeningen worden opgeslagen in Superbrains, zodat je deze op ieder moment nog kunt teruglezen. Zo optimaliseren we jouw behandeling on-the-go! Al je gegevens zijn alleen inzichtelijk voor jou en jouw behandelaar. Superbrains heeft hier dus geen inzage in. 

Baas over jouw behandeling

Inzicht in je behandeling

100% beveiligd platform

”Superbrains helpt mij enorm met het motiveren en onthouden van routines!”

Nathaniël Hitzerd, patiënt PsyQ ADHD

Score

In Superbrains bepaal jij zelf aan welke doelen jij wilt werken. Bekijk hoe ver je al bent met het bereiken van jouw doelen in het onderdeel Score. En bekijk wat je allemaal gedaan hebt om dit doel te behalen. Je kunt zelf ook nieuwe doelen toevoegen. Elk doel begint bij level 1, de bedoeling is om jouw doelen naar level 10 te brengen. Gelukt? Super! Dan ontvang jij de Baas Badge. Je werkt op deze manier met kleine stapjes richting je doelen. Een leuke manier om aan je geestelijke en lichamelijke gezondheid te werken! 

Kies jouw eigen doelen uit

Werk stap voor stap aan je doelen

✔ Volg jouw progressie

Rewards

In Superbrains heb je de mogelijkheid om fantastische in-game beloningen te verzamelen terwijl je aan je persoonlijke doelen werkt. Dit maakt het werken aan jezelf des te leuker. Als je vooruitgang boekt in real-life, stijg je ook in level binnen het spel. Het voltooien van taken, afspraken, trainingen, vragenlijsten, habits en to-do’s levert je Punten, Munten en Diamanten op. Met Munten kun je nieuwe geluiden en achtergronden aanschaffen voor de app, terwijl je met Diamanten kunt sparen voor geweldige items in de Superbrains-webshop.

Gamificeer jouw leven!

Spaar voor gave in-game beloningen

Speel voor items uit onze shop

Buddies

Heb je iemand in gedachten die jou graag zou willen ondersteunen gedurende je behandeltraject? Dit kan bijvoorbeeld een familielid, vriend of collega zijn. Je kunt deze persoon uitnodigen om je buddie te worden in Superbrains. Je buddie krijgt inzicht in welke geplande gewoonten je hebt voltooid en welke niet, en staat klaar om je te ondersteunen en te motiveren. Samen met je buddie werk je aan het behalen van je doelen. Want laten we eerlijk zijn, je wilt je goede vriend toch niet teleurstellen? 

Speel samen met een buddie

Blijf gemotiveerd door jouw buddie

Altijd een stok achter de deur

Stormie

Maak kennis met Stormie, een vrolijke buddie die dagelijks blij gemaakt wil worden. Hij straalt wanneer je je Superbrains Agenda volgt en jezelf uitdaagt om hem zeven opeenvolgende dagen te plezieren. Als dit je lukt, mag je jezelf de Weekheld noemen. Naarmate je verder komt, zal de uitdaging groter worden en zal je meer inspanningen moeten leveren om die glimlach van Stormie te verdienen.

Blijf Stormie de baas

✔ Jouw behandelaar ziet hoe het met jou gaat

Word de Week Baas

Vragenlijsten

Waar je tijdens een traditionele behandeling vragenlijsten op papier of per mail krijgt, heb je bij Superbrains alle Vragenlijsten en Tests binnen handbereik. Het allermooiste? Wanneer jij een Vragenlijst vergeet in te vullen, zal Superbrains jou een reminder sturen om dit alsnog te doen. Jouw coach heeft direct inzicht in hoe het met jou gaat. 

Zie direct je score

Vragenlijsten binnen handbereik

Reminder voor het invullen

Instellingen

In Superbrains heb jij de volledige regie over je werkervaring. Kies zelf welke meldingen en e-mails je wilt ontvangen en welke je liever uitschakelt. Bepaal tevens wie zicht heeft op jouw berichten in Superbrains, waardoor je privacy te allen tijde gewaarborgd blijft. Daarnaast kun je moeiteloos instellen welke notificaties en e-mails je wilt ontvangen vanuit Superbrains. Als je voldoende Coins hebt verzameld, heb je zelfs de mogelijkheid om je eigen achtergrond en meldingsgeluiden in Superbrains aan te passen. 

Automatische notificaties

Slimme hulp

Actieve habits adviezen

Alle andere features 

Neem de touwtjes in handen! Deze features helpen jou weer baas in eigen brains te worden:

Beschikbaar op iOS, Android, Desktop

Automatische notificaties over jouw behandeling

Op een leuke manier aan je goals werken

Personaliseer de app naar jouw stijl

Daag je vrienden uit om ook baas in eigen brains te worden en motiveer elkaar

 

Beschikbaar op alle platformen

Superbrains is beschikbaar op alle platformen, iOS, Android en Desktop!

Baas in eigen Brains.

Gratis downloaden: