Professionals

Een betere behandeling

Zeg eens eerlijk, hoe vaak komt het voor dat jouw patiënt zijn oefeningen vergeet te doen? En ben jij niet veel liever bezig met het daadwerkelijk behandelen dan de administratie? Met Superbrains hoef jij je hier geen zorgen meer om te maken. Superbrains ondersteunt jou namelijk zo, dat jij zoveel mogelijk tijd aan jouw patiënt kan besteden. De patiënt is bij ons echt de baas over zijn eigen behandeling. Als Super Coach help jij jouw patiënten om zo snel mogelijk weer de baas in eigen brains te worden!

De voordelen voor jou als behandelaar? Het belangrijkste is de werkondersteuning. Omdat jouw patiënt zelf de afspraken en gespreksverslagen in Superbrains zet,  hoef jij niet meer na elk gesprek te gaan zitten voor de administratie. Super handig toch? Ook jouw uren worden bijgehouden in Superbrains. Samen met jouw patiënt ga je 180 dagen werken aan zijn zorgvraag.

Tijdens de behandeling coach jij jouw patiënt op drie goals. De patiënt wordt beloond voor alle dingen die hij heeft afgerond en dichter bij zijn doel brengen. Merk je dat jouw patiënt de oefeningen niet doet? Dan kan je via de beveiligde omgeving chatten of videobellen. Motiveer je patiënt en stuur hem tussentijds bij. Zo wordt behandelen niet alleen effectiever, maar ook nog eens persoonlijker.

Jouw patiënt heeft de beschikking over een eigen Toolbox, gebaseerd op de Goals die hij heeft gekozen. Daarin staan superhandige oefeningen, meditaties, vragenlijsten en habits die helpen om zijn Goals te behalen. Zie jij habits in de toolbox die passen bij de goals van jouw patiënt, dan kan je deze toevoegen in de agenda van de patiënt. Zo werken jullie samen stap voor stap aan gedragsverandering. En worden kleine gewoonte veranderingen een nieuwe manier van leven.

In Superbrains staat jouw digitale praktijk, alles bij elkaar en overzichtelijk. Wij houden ook jouw tijdsregistratie bij per patiënt. Zo heb jij meer tijd voor jouw patiënten en kan je hen helpen weer baas in eigen brains te worden!

 

Baas in eigen Brains.

Gratis downloaden: