Functionaliteiten

Agenda

Zonder overzicht is het alsof je op een galopperend paard zit zonder teugels. Geen zorgen! In Superbrains heb je met slechts één muisklik direct toegang tot al je geplande afspraken met je patiënten. Jouw patiënt zorgt ervoor dat alle afspraken die jullie maken in jouw agenda verschijnen. Vanaf nu heb jij de teugels weer in handen! 

Zie direct je taken voor de dag

Altijd een overzichtelijke agenda tot je beschikking

Eenvoudig taken inplannen

Dr.Brains

Met de vele taken die je dagelijks vervult, kan het soms een uitdaging zijn om alles bij te houden en te onthouden. Gelukkig stellen we je graag voor aan Dr. Brains, jouw persoonlijke digitale coach. Deze Chatbot staat altijd voor je klaar om je te herinneren aan belangrijke acties binnen Superbrains, zowel voor jou als voor je patiënten. Hij geeft je de nodige motivatie en wijst je precies de weg naar de benodigde informatie. Vanaf nu zal niets meer aan je aandacht ontsnappen!

Daarnaast biedt Dr. Brains ondersteuning aan je patiënten door hen te wijzen op super simpele habits. Deze Super Habit Methode stelt hen in staat om gedragsverandering niet alleen tijdens hun behandeling, maar ook daarna te realiseren.

Ontvang automatische reminders 

Verander gedrag, ook na de behandeling

Support chatbot

To-do lijst

Met Superbrains wordt het beheren van al je taken een fluitje van een cent. Je hoeft niet langer te jongleren met lijstjes hier en daar. Vanaf nu centraliseer je al je dagelijkse to-do’s op één handige plek in de app. Geef aan of een taak belangrijke en/of urgent is, en vink ze af zodra je ze hebt voltooid.

Al jouw To-do’s op één plek

Ontvang beloningen voor voltooide taken

Geef prioriteit aan belangrijke taken 

Toolbox

Het toewijzen van specifieke oefeningen aan individuele patiënten is van groot belang, gezien de unieke behoeften van elke persoon. Bij Superbrains erkennen we dit principe volledig. Om die reden voorzien we elke patiënt van een gepersonaliseerde Toolbox, afgestemd op hun persoonlijke doelen. Binnen deze Toolbox vind je meer dan 250 tools; vragenlijsten, meditaties, video’s, brochures, trainingen en super simpele habits, ontwikkeld door experts en ervaringsdeskundigen.

Het level van jouw patiënt bepaalt de toegang tot een scala aan fantastische tools. Hoe hoger hun level, hoe meer supergave tools ze kunnen ontgrendelen, waardoor ze sneller de status van ‘Super Baas’ bereiken.

Gebruik 250+ super effectieve tools 

✔ Wetenschappelijk ondersteund

✔ Plan eenvoudig Habits voor jouw patiënt

”Superbrains werkt echt perfect voor mij en mijn patiënten. Ik ben er ontzettend blij mee.”

Mirjam van Oorden, Parnassia Groep

Community

De Community is een eigen sociaal platform binnen Superbrains. Hier vind je een tijdlijn met o.a. aanbevolen habits en content, geplaatst door Superbrains en door gebruikers van Superbrains, evenals de reacties van je vrienden op deze content. Je hebt de mogelijkheid om vrienden uit te nodigen, en wanneer jullie bevriend zijn, kun je zien op welke content je vrienden reageren.

Er zijn openbare groepen welke je kunt volgen voor inspiratie of motivatie, bijvoorbeeld de Happiness groep met content en tips voor geluk, of de Challenges groep, waarin wekelijks nieuwe challenges verschijnen die jij samen met je vrienden kunt doen. Als behandelaar heb je de mogelijkheid om een eigen gesloten behandelgroep aan te maken, bijvoorbeeld: “ADHD groep PsyQ Den Haag”.

Deel jouw kennis in Groepen

Inspireer andere gebruikers

Volg andere Coaches

Chat

De chatfunctie speelt een cruciale rol, omdat dit de manier is waarop jouw patiënten contact met je kunnen opnemen. Het kan variëren van eenvoudige vragen over afspraken tot diepere zorgen die ze willen delen. Misschien staat er in hun agenda dat ze gaan sporten, maar heb je je twijfels of dat ook echt gebeurt. In zo’n geval kun je vragen om een foto te delen via de chat. Deze directe communicatielijn verkort de afstand tussen jou en je patiënt, waardoor je hen nog effectiever kunt ondersteunen. Het belangrijkste is dat onze chat volledig beveiligd is, waardoor je veilig berichten kunt uitwisselen met patiënten.

100% Beveiligde Chat

Direct contact met jouw patiënt

 Eenvoudig je patiënt motiveren

 

Videobellen

Van elkaar één keer in de twee weken zien, naar effectief behandelen. In Superbrains kun je eenvoudig Videobellen met je patiënt. Dit is ideaal wanneer je merkt dat je tussentijds moet bijsturen, of gewoon om te informeren hoe het met je patiënt gaat. Dankzij de sterke beveiliging van ons platform, is Videobellen via Superbrains de meest veilige keuze!
 
Check hoe het met jouw patiënt gaat

✔ Persoonlijk contact met jouw patiënt

100% beveiligd Videobellen

Score

In Superbrains ligt de regie echt bij de patiënt. Zij bepalen zelf aan welke Goals ze willen werken. Door in het profiel van je patiënt de Score te raadplegen, kun je zien welke vorderingen je patiënt heeft gemaakt met de persoonlijke doelen en wat er nog moet gebeuren. Jij gaat jouw patiënten coachen op drie specifieke Goals, die allemaal beginnen op level 1. Het uiteindelijke doel is om elk van deze goals te brengen naar level 10. Als dit lukt, verdient jouw patiënt de ‘Baas Badge’. Samen werken jullie stap voor stap aan het behalen van deze doelen.

Inzicht in de Goals van jouw patiënt 

Stap voor stap werken aan progressie

Bekijk de voortgang van de behandeling

Rewards

In Superbrains sparen jouw patiënten voor super gave in-game beloningen terwijl ze aan hun Goals werken. Wanneer zij in real-life progressie boeken, dan gaan zij ook een level omhoog in het spel. Wanneer zij Taken, Afspraken, Vragenlijsten, Habits, of bijvoorbeeld To-do’s voltooien, ontvangen ze Punten, Coins en Diamonds. Met Coins kunnen zij nieuwe geluidjes en achtergronden kopen voor in de app. Met Diamonds kunnen ze sparen voor super toffe items uit de Superbrains Shop. Natuurlijk kan jij als Coach zelf ook werken voor super leuke beloningen!

Speel nieuwe Tools vrij

In-game beloningen als motivatie

Speel voor items in de Shop

Buddies

Een Buddy is iemand die jij in het echte leven ook kent, bijvoorbeeld familie of je beste vriend. Zij kunnen zien welke Habits jouw patiënt wel of niet heeft uitgevoerd en motiveren hem. Een Buddy helpt jouw patiënt dus met het bereiken van zijn Goals. Want zeg nou zelf, een goede vriend wil je toch niet teleurstellen?

Speel samen met een Buddy

Buddies houden je gemotiveerd

Altijd een stok achter de deur

Stormie

Het doel is om Stormie iedere dag de baas te blijven. Lukt het jouw patiënt om Stormie 7 dagen achter elkaar blij te maken, dan wordt hij de Weekbaas. In de hogere levels worden de stappen groter en zal er meer moeten gebeuren voor zo’n mooie Stormie-lach. Gelukkig helpt Dr. Brains jouw Superbrainer een handje.

Blijf Stormie de baas

✔ Bekijk hoe het met je patiënt gaat

In-game motivatie

Instellingen

In Superbrains bepaal jij hoe je het fijnste werkt. Kies zelf welke notificaties of e-mails jij wil ontvangen en welke natuurlijk niet. En bepaal wie jouw berichten kan zien in Superbrains. Zo blijft jouw privacy altijd gegarandeerd. Daarnaast pas je eenvoudig aan welke notificaties en e-mails jij vanuit Superbrains ontvangt. Je kan in Superbrains zelfs jouw eigen achtergrond en meldingsgeluiden aanpassen wanneer je genoeg Coins bij elkaar hebt gespaard.

Jouw privacy gewaarborgd

Kies jouw eigen achtergrond

Werk zoals jij het wil

Praktijk

Jouw vertrouwde Praktijk, maar dan in Superbrains. Hier vind je alles wat met jouw patiënten, team, of eigen praktijk te maken heeft. Zie in één oogopslag hoe ver je al bent in het zorgpad van al jouw patiënten. Maak afspraken, verstuur vragenlijsten en voeg nieuwe teamleden toe aan jouw praktijk. Een superhandige functie in Superbrains is dat je jouw urenregistratie heel simpel kan exporteren. In Superbrains ben je minder tijd kwijt aan registratie en heb je meer tijd voor de echte behandeling.

Alles van jouw praktijk, in je broekzak

Maak je eigen team aan

Exporteer je tijdregistratie

Alle andere features

Deze features helpen jou om een Super Coach te worden.

Beschikbaar op IOS, Android, Desktop.

Maak een snelle export van je urenregistratie.

Plaats notities in Super Brains.

Eenvoudig gespreksverslagen maken.

Automatische notificaties welke je gaan helpen met alles.

 

Beschikbaar op alle platformen

Superbrains is beschikbaar op alle platformen. iOS, Android en Desktop!

Baas in eigen Brains.

Gratis downloaden: