Functionaliteiten

Agenda

Zonder overzicht is het alsof je op een galopperend paard zit zonder teugels. Geen zorgen! In Superbrains zie jij met één druk op de knop alle afspraken die jij met jouw patiënten hebt ingepland. Jouw patiënt zorgt ervoor dat alle afspraken die jullie maken in jouw agenda verschijnen. Vanaf nu heb jij de teugels weer in handen!

 

Zie direct wat jou te doen staat

✔ Jouw agenda, altijd overzichtelijk

Plan eenvoudig taken in

Dr.Brains

Met alles wat jij op een dag doet, kan het lastig zijn om alles te onthouden. Gelukkig is er nu Dr. Brains, jouw digitale coach. Een Chatbot die jou herinnert wanneer jij of je patiënt iets moet doen binnen Superbrains. Hij motiveert je én vertelt je precies waar je alles kan vinden. Vanaf nu vergeet jij niks meer! Dr. Brains wijst jouw patiënten ook op super simpele Habits. Zij kunnen de Super Habit Methode toepassen om hun gedrag te veranderen. Deze methode kunnen ze niet alleen tijdens de behandeling, maar ook erna toepassen.

Ontvang automatische reminders 

Verander gedrag, ook na de behandeling

Support chatbot

To-do lijst

Een lijstje hier, een lijstje daar, jouw To-do’s managen is niet niks. Totdat je gebruik gaat maken van Superbrains. Al jouw To-do’s voor vandaag vind je voortaan op één plek. Geef aan of een taak belangrijk, of urgent is en vink jouw taken af wanneer je ze gedaan hebt.

 

Al jouw To-do’s op één plek

Ontvang beloningen voor afgeronde taken

Geef belangrijke taken prioriteit

Toolbox

Welke oefening geef je mee aan welke patiënt? Iedere patiënt is namelijk anders. Bij Superbrains begrijpen we dat maar al te goed. Daarom krijgt iedere patiënt een eigen Toolbox, afgestemd op zijn Goals. In de Toolbox zitten 100+ vragenlijsten, meditaties, trainingen en super simpele Habits ontwikkeld door ervaringsdeskundigen en experts. Hoe hoger het level van jouw patiënt, hoe meer supergave Tools die ontgrendelt en hoe eerder zij een Super Baas worden.

 

Gebruik 100+ super handige tools 

✔ Wetenschappelijk ondersteund

✔ Plan snel Habits in voor jouw patiënt

”Superbrains werkt echt perfect voor mij en mijn patienten. Ik ben er ontzettend blij mee.”

Mirjam van Oorden, Parnassia Groep

Community

De community is een eigen sociaal netwerk binnen Superbrains. Hier vind je een tijdslijn met habits en content uit de groepen welke je volgt en de reacties van je vrienden op content. Je kan vrienden uitnodigen, als je bevriend bent met elkaar kan je zien waar je vriend op reageert.

Je kan groepen starten of volgen. Er zijn openbare groepen welke je kunt volgen voor inspiratie of motivatie. Bijvoorbeeld de happiness groep met content en tips voor geluk, of de challenges groep, waarin wekelijks nieuwe challenges verschijnen die jij samen met je vrienden kan doen. Een eigen groep aanmaken kan ook, je kan deze afsluiten zodat alleen jouw Superbrainers de inhoud kunnen zien. Bijvoorbeeld de ADHD groep PsyQ Den haag.

 

Deel jouw kennis in Groepen

Inspireer andere gebruikers

Volg andere Coaches

Chat

De Chat functie is erg belangrijk, op deze manier kan jouw patiënt contact met je opnemen. Dit kan een simpele vraag zijn over de afspraak maar dit kan ook wanneer hij ergens mee zit. Of misschien heeft de patiënt nu in zijn agenda staan dat hij gaat sporten en heb je een vermoeden dat dit niet gebeurd? Vraag om een foto via de chat! Op deze manier zijn de lijntjes korter en kan je jouw patiënt nog beter helpen. Onze Chat is supergoed beveiligd, dit betekent dat je veilig berichten kan sturen naar patiënten en andere coaches.

 

100% Beveiligde Chat

Direct contact met jouw patiënt

Chat met andere Coaches

Videobellen

Van elkaar één keer in de twee weken zien, naar effectief behandelen. In Superbrains kan je eenvoudig Videobellen met je patiënt. Ideaal wanneer je merkt dat je tussentijds moet bijsturen, of gewoon even wil weten hoe het met je patiënt gaat. En omdat we ons platform vanaf de start extra goed beveiligd hebben, is Videobellen via Superbrains de meest veilige keuze!
 

Check hoe het met jouw patiënt gaat

✔ Persoonlijk contact met jouw patiënt

100% beveiligd Videobellen

Score

In Superbrains ligt de regie echt bij de patiënt. Zij bepalen zelf aan welke Goals ze willen werken. In hun Score kan jij zien wat jouw patiënten al hebben gedaan aan hun Goals en wat nog niet. Jij gaat jouw patiënten coachen op drie Goals. Elke Goal begint bij level 1, de bedoeling is om alle drie de goals naar level 10 te brengen. Gelukt? Super! Dan ontvangt jouw patiënt de Baas Badge. Samen werken jullie met kleine stapjes naar deze Goals toe.

 

Inzicht in de Goals van jouw patiënt 

Stap voor stap werken aan progressie

Bekijk de voortgang van de behandeling

Rewards

In Superbrains sparen jouw patiënten voor super gave in-game beloningen terwijl ze aan hun Goals werken. Wanneer zij in real-life progressie boeken, dan gaan zij ook een level omhoog in het spel. Wanneer zij Taken, Afspraken, Vragenlijsten, Habits, of bijvoorbeeld To-do’s voltooien, ontvangen ze Punten, Coins en Diamonds. Met Coins kunnen zij nieuwe geluidjes en achtergronden kopen voor in de app. Met Diamonds kunnen ze sparen voor super toffe items uit de Superbrains Shop. Natuurlijk kan jij als Coach zelf ook werken voor super leuke beloningen!

 

Speel nieuwe Tools vrij

In-game beloningen als motivatie

Speel voor items in de Shop

Buddies

Een Buddy is iemand die jij in het echte leven ook kent, bijvoorbeeld familie of je beste vriend. Zij kunnen zien welke Habits jouw patiënt wel of niet heeft uitgevoerd en motiveren hem. Een Buddy helpt jouw patiënt dus met het bereiken van zijn Goals. Want zeg nou zelf, een goede vriend wil je toch niet teleurstellen?

 

Speel samen met een Buddy

Buddies houden je gemotiveerd

Altijd een stok achter de deur

Stormie

Het doel is om Stormie iedere dag de baas te blijven. Lukt het jouw patiënt om Stormie 7 dagen achter elkaar blij te maken, dan wordt hij de Weekbaas. In de hogere levels worden de stappen groter en zal er meer moeten gebeuren voor zo’n mooie Stormie-lach. Gelukkig helpt Dr. Brains jouw Superbrainer een handje.

 

Blijf Stormie de baas

✔ Bekijk hoe het met je patiënt gaat

In-game motivatie

Instellingen

In Superbrains bepaal jij hoe je het fijnste werkt. Kies zelf welke notificaties of e-mails jij wil ontvangen en welke natuurlijk niet. En bepaal wie jouw berichten kan zien in Superbrains. Zo blijft jouw privacy altijd gegarandeerd. Daarnaast pas je eenvoudig aan welke notificaties en e-mails jij vanuit Superbrains ontvangt. Je kan in Superbrains zelfs jouw eigen achtergrond en meldingsgeluiden aanpassen wanneer je genoeg Coins bij elkaar hebt gespaard.

 

Jouw privacy gewaarborgd

Kies jouw eigen achtergrond

Werk zoals jij het wil

Praktijk

Jouw vertrouwde Praktijk, maar dan in Superbrains. Hier vind je alles wat met jouw patiënten, team, of eigen praktijk te maken heeft. Zie in één oogopslag hoe ver je al bent in het zorgpad van al jouw patiënten. Maak afspraken, verstuur vragenlijsten en voeg nieuwe teamleden toe aan jouw praktijk. Een superhandige functie in Superbrains is dat je jouw urenregistratie heel simpel kan exporteren. In Superbrains ben je minder tijd kwijt aan registratie en heb je meer tijd voor de echte behandeling.

 

Alles van jouw praktijk, in je broekzak

Maak je eigen team aan

Exporteer je tijdregistratie

Alle andere features

Deze features helpen jou om een Super Coach te worden.

Beschikbaar op IOS, Android, Desktop.

Maak een snelle export van je urenregistratie.

Plaats notities in Super Brains.

Eenvoudig gespreksverslagen maken.

Automatische notificaties welke je gaan helpen met alles.

 

Beschikbaar op alle platformen

Superbrains is beschikbaar op alle platformen. iOS, Android en Desktop!

Baas in eigen brains.

Gratis downloaden: