E-Health Platform

Superbrains Platform

Superbrains heeft een e-Health platform ontwikkeld wat voor de patiënt meer inzicht geeft in zijn behandeling. De patiënt ziet zijn behandelplan, maakt verslagen na afspraken, plant nieuwe afspraken in samen met de behandelaar en kan tussentijds de behandelaar makkelijker benaderen. De behandelaar wordt door ons e-Health platform ondersteund in zijn werk. Zowel de patiënt als de behandelaar zien real-time de vooruitgang en hebben directe communicatiemogelijkheden. 

Communicatie

Via Superbrains kunnen de patiënt en behandelaar in een veilige omgeving met elkaar communiceren. Dit kan via de chat of via het videobellen. 

Online informatie

De gehele caseload van de behandelaar staat in Superbrains, de patiënt heeft inzicht in zijn gegevens en behandelplan. Alle benodigde informatie voor een succesvolle behandeling is aanwezig in Superbrains.

Monitoring

De behandelaar of buddies van de patiënt kunnen de voortgang monitoren. Mocht het even wat minder gaan met de patiënt dan is dat direct terug te zien in zijn score en kan hierop ingespeeld worden.

 

Baas in eigen Brains.

Gratis downloaden: