E-health platform

Behandelingen op maat

Ervaring in het vak

Netwerk aan professionals

Superbrains heeft een e-Health platform ontwikkeld voor GGZ en behandelaren. Dit platform geeft meer inzicht geeft in de behandeling. De patiënt ziet zijn behandelplan, maakt verslagen na afspraken, plant nieuwe afspraken in samen met de behandelaar en kan tussentijds de behandelaar makkelijker benaderen. De behandelaar wordt door ons e-Health platform ondersteund in zijn werk. Zowel de patiënt als de behandelaar zien real-time de vooruitgang en hebben directe communicatiemogelijkheden. Als je je afvraagt ‘wat is e-health? vertellen we je graag meer.

Interesse in ons E-health platform?

Wat is het e-health platform?

Een -health platform vormt tegenwoordig het digitale epicentrum voor de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Wat is e-health, vraag je? In wezen is het de toepassing van digitale middelen om gezondheidszorg effectiever, toegankelijker en persoonlijker te maken. Digitale zorg in de GGZ is niet meer weg te denken uit de moderne behandelpraktijk. Het biedt patiënten en zorgverleners ongekende flexibiliteit, mogelijkheden en e-health toepassingen, van online consulten tot digitale monitoring van symptomen. Met een e-health platform kun je zorg op maat bieden, zonder fysieke beperkingen.

Communicatie en monitoring

Via het platform voor mentale gezondheid van Superbrains kunnen de patiënt en behandelaar in een veilige omgeving met elkaar communiceren. Dit kan via de chat of via het videobellen. De gehele caseload van de behandelaar staat in Superbrains, de patiënt heeft inzicht in zijn gegevens en behandelplan. Alle benodigde informatie voor een succesvolle behandeling is aanwezig in Superbrains.De behandelaar of buddies van de patiënt kunnen de voortgang monitoren. Mocht het even wat minder gaan met de patiënt dan is dat direct terug te zien in zijn score en kan hierop ingespeeld worden.

De onbegrensde mogelijkheden van een e-health platform

Wanneer je gebruikmaakt van een e-health platform, open je de deuren naar een wereld van digitale zorgmogelijkheden. E-health voor de GGZ is méér dan een eenvoudig online portaal; het is een omgeving waar samenwerking, analyse en persoonlijke groei samenkomen. Therapieplannen kunnen worden aangepast en geactualiseerd in real-time. Patiënten kunnen feedback en inzichten delen wanneer het hen uitkomt, zonder de druk van een formele setting. In een sector waar de vraag naar zorg vaak het aanbod overstijgt, bieden digitale zorgplatformen een uitweg. Ze stellen GGZ-instellingen in staat om zorg van hoge kwaliteit te leveren, schaalbaar en duurzaam. Een bedrijf als Super Brains kan hierin een schakel vormen tussen de traditionele en de digitale zorgwereld.

Duik nu in de wereld van e-health!

Als je nog niet hebt overwogen om een E-health platform te gebruiken, is dit hét moment om de stap te zetten. De voordelen zijn e-health oplossingen zijn talrijk: betere toegang tot zorg, verbeterde communicatie met je behandelaars, en de mogelijkheid om je behandelplan te personaliseren. Bovendien kan de implementatie van digitale zorg in de GGZ de effectiviteit van behandelingen verbeteren, door meer data en snellere feedback. Zie het als een persoonlijke gezondheidsassistent die 24/7 beschikbaar is. Ben je een zorgaanbieder? Dan biedt een e-health platform je de tools om efficiënter en doelgerichter te werken. Zo kun je de zorgvraag beter managen en tegelijkertijd de kwaliteit van de zorg verhogen. Kortom, de digitale zorgrevolutie wacht op jou; omarm nu de onbegrensde mogelijkheden van e-health voor de GGZ en ontdek hoe het werkt!

Baas in eigen Brains.

Gratis downloaden: