Online behandelmodules voor het Slapen

Behandelingen op maat

Ervaring in het vak

Netwerk aan professionals

Online behandelmodules voor het slapen zijn de moderne oplossing voor een eeuwenoud probleem: slaaptekort. In een wereld die 24/7 doordraait, is de noodzaak voor een gezonde nachtrust relevanter dan ooit. Velen worstelen met inslapen, doorslapen of simpelweg het vinden van rust in de nachtelijke uren. Daarom biedt deze behandelmodule ondersteuning aan GGZ-instellingen en behandelaren.

Interesse in een behandeling?

digitale coaches

Alles wat je moet weten over online behandelmodules voor het slapen

Maar wat houdt zo’n online behandelmodule voor het slapen nu precies in? Denk aan een combinatie van bewezen technieken uit de gedragswetenschap en medische expertise. Door middel van een digitaal platform biedt het ondersteuning aan behandelaren van patiënten. Het platform voor mentale gezondheid met modules is niet alleen gericht op het verbeteren van de kwaliteit van slaap maar ook op het aanpakken van de onderliggende oorzaken van slaapproblemen. Ook bieden wij andere ondersteunde modules, bijvoorbeeld voor het behandelen van ADHD.

Probeer een online behandelmodule

Onze online behandelmodules voor het slapen zijn ontwikkeld voor behandelaren en GGZ-instellingen. Bij Super Brains zien onze professionals dagelijks hoe deze modules een effectieve bijdragen leveren. Kies daarom om gebruik te maken van deze behandelmodule.


Life the life that you want

Direct Super Brains gratis downloaden