Online behandelmodules voor een verslaving

Behandelingen op maat

Ervaring in het vak

Netwerk aan professionals

Online behandelmodules voor een verslaving zijn de vooruitstrevende sleutel tot herstel in een wereld die steeds digitaler wordt. Verslaving is een complex probleem dat een veelzijdige aanpak vereist. Traditionele behandelmethoden zijn waardevol, maar de online modules vormen een innovatieve aanvulling die 24/7 beschikbaar is.

Interesse in een behandeling?

digitale coaches

Wat zit er in online behandelmodules verslaving?

Wij hebben online behandelmodules ontwikkeld die helpen bij een verslaving. Het is een platform voor mentale gezondheid dat geschikt is voor GGZ-instellingen en behandelaren. Door middel van blended care helpt het behandelaren om een patiënt te helpen die te maken heeft met een verslaving. De online behandelmodules zijn daarom zeer geschikt om als ondersteuning te gebruiken bij een behandelplan.

Zet de stap om verslaving aan te pakken

Bij Super Brains weten we dat het niet gemakkelijk is om de eerste stap naar behandeling te zetten als een persoon lijdt aan een verslaving. Met deze e-health toepassingen worden behandelaren ondersteunt. De flexibiliteit van online behandelmodules maakt het makkelijker om deze in het dagelijks leven van een patiënt te integreren. Ontdek daarom snel hoe deze behandelmodule jou als behandelaar of GGZ-instellint te helpen.


Life the life that you want

Direct Super Brains gratis downloaden