Registeren Superbrains

Hoe maak ik een behandelaar account aan?

In deze handleiding zal uitgelegd worden hoe je als behandelaar een account kan aanmaken in Superbrains. Let op je kan alleen een behandelaars account aanmaken indien je bij ons bekend bent.Mocht dit niet het geval zijn of weet je dit niet zeker neem dan contact op met ons supportteam.(support@superbrains.nl)

Registreren

Wanneer je de Superbrains app gedownload hebt en je deze opent zul je 2 knoppen zien staan. Inloggen en Registreren. Klik op de knop registeren en volg de stappen hieronder.

Behandeling

In het registeren scherm mag je alle benodigde gegevens invullen. Deze gegevens zullen met niemand gedeeld. Indien je meer over onze Privacy wilt weten kan je hier meer vinden.

  • Voornaam: Vul hier je voornaam in.
  • Achternaam: Vul hier je achternaam in.
  • Geslacht: Selecteer hier je geslacht.
  • Geboortedatum: Vul hier in wanneer je geboren bent.
  • E-mailadres: Vul hier je werk e-mailadres in. (Hier kan patiënten data naar verstuurd worden)
  • Wachtwoord: Vul hier een veilig wachtwoord in. Het is verplicht om minimaal 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 speciaal teken te gebruiken.
  • Herhaal wachtwoord: Herhaal hier het wachtwoord wat je zojuist hebt ingevuld zo voorkom je typfouten.
  • Accepteer de Algemene voorwaarden en de Privacy Policy.

Zodra je alles velden ingevuld hebt kan je op de knop Klaar klikken en kan je verder gaan met de onboarding.

Avatar aanmaken

Om Superbrains nog persoonlijker te maken raden wij aan om een avatar of foto te maken. Deze avatar of foto kan door andere gebruikers gezien worden in de app. Je bent niet verplicht een avatar of foto te maken indien je dit niet wilt doen kan je op de knop Volgende klikken om verder te gaan. Mocht je wel een avatar gemaakt hebben of een foto geüpload hebben en is deze correct? Dan kan je op de knop Volgende klikken.

E-mail bevestigen

Super! Je bent bij de laatste stap gekomen van je account aanmaken. Zodra je op de knop Verifieer je e-mail klikt zal er een e-mail verstuurd worden. In deze e-mail staat een link waarmee je je account kan bevestigen.

Let op! Open de e-mail wel op een apparaat waar Superbrains op staat alleen dan werkt deze link. Mocht je het e-mailadres niet op het apparaat hebben staan met Superbrains kan je de e-mail ook doorsturen naar een e-mailadres die wel op het apparaat staat en via deze manier alsnog de e-mail bevestigen.

Inloggen

Zodra je alle stappen die boven genoemd zijn succesvol gedaan hebt kan je inloggen en gebruikmaken van Superbrains.

Indien je ergens tegenaan loopt of er iets niet lukt schroom niet op dan contact op te nemen met ons supportteam. Wij zijn telefonisch bereikbaar op elke werkdag van 09:00 tot 17:00 op het nummer 010 254 0070 en via de e-mail op: support@superbrains.nl

Download je liever de handleiding als PDF? Klik dan hier.

Handleiding versie: 2.0

Baas in eigen Brains.

Gratis downloaden: