Registeren in Superbrains :

Hoe maak ik een behandelaar account aan?

In deze handleiding zal uitgelegd worden hoe je als behandelaar een account kunt aanmaken in Superbrains. Let op, je kan alleen een behandelaars account aanmaken indien je bij ons bekend bent. Mocht dit niet het geval zijn of weet je dit niet zeker neem dan contact op met ons supportteam. (support@superbrains.nl)

Registreren

Welkom! Je gaat gebruik maken van onze app Superbrains om het behandelen nog een stuk gemakkelijker, effectiever en persoonlijker te maken. Laten we starten met de registratie in Superbrains. We lopen er even samen doorheen: 

Wanneer je de Superbrains app hebt gedownload en geopend, zie je twee knoppen, namelijk: Inloggen en Registreren. Klik op de knop Registeren en volg de stappen hieronder.

Registratie

In het scherm Registeren mag je alle benodigde gegevens invullen. Deze gegevens zullen met niemand gedeeld worden. Indien je meer over ons Privacy Beleid wilt weten, kun je hier meer vinden.

  • Voornaam: Vul hier je voornaam in.
  • Achternaam: Vul hier je achternaam in.
  • Geslacht: Selecteer hier je geslacht.
  • Geboortedatum: Vul hier in wanneer je geboren bent.
  • E-mailadres: Vul hier je werk e-mailadres in. Hier kan patiënten data naar verstuurd worden.
  • Wachtwoord: Vul hier een veilig wachtwoord in. Het is verplicht om minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 speciaal teken te gebruiken.
  • Herhaal wachtwoord: Herhaal hier het wachtwoord dat je zojuist hebt ingevuld.
  • Accepteer de Algemene voorwaarden en de Privacy Policy.

Zodra je alle velden hebt ingevuld, klik je op de knop Klaar. Ga nu verder met de onboarding.

Avatar aanmaken

Om Superbrains nog persoonlijker te maken, raden wij aan om een avatar of foto te maken. Je kunt ook een foto uploaden uit je galerij. Klik vervolgens op de knop Volgende. Zo kun je door andere gebruikers gezien worden in de app.

Je bent overigens niet verplicht om een avatar of foto te gebruiken. Indien je dit niet wilt, kun je direct op de knop Volgende klikken om verder te gaan.

E-mail bevestigen

Super! Je bent bij de laatste stap gekomen van je account aanmaken. Zodra je op de knop Verifieer je e-mail klikt, zal er een e-mail verstuurd worden naar het e-mailadres dat jij hebt ingevuld bij het registreren. Open de mail en klik op de knop Account Activeren. Superbrains zal automatisch geopend worden. Log nu in met je e-mailadres en wachtwoord en je kunt van start in de app!

Let op:

Open de Account Activeren e-mail op hetzelfde apparaat (tablet of smartphone) als waarop je de app Superbrains hebt gedownload.

Mocht je de Account Activeren e-mail niet op datzelfde apparaat kunnen openen, stuur dan deze e-mail door naar een e-mailadres dat wel op het apparaat geopend kan worden. Op deze manier kun je alsnog op de Account Activeren link klikken.

Inloggen

Zodra je alle bovengenoemde stappen succesvol hebt doorlopen, kun je inloggen en van start gaan in Superbrains!

Indien je ergens tegenaan loopt of er iets niet lukt, schroom dan niet om contact op te nemen met ons Support Team.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op elke werkdag van 09:00 tot 17:00 op het nummer 010 254 0070 en via de e-mail op: support@superbrains.nl

Download je liever de handleiding als PDF? Klik dan hier.

Handleiding versie: 2.0

Baas in eigen Brains.

Gratis downloaden: