Antes is gestart met Superbrains!

De implementatie trainingen voor Antes zijn in volle gang! Onze implementatie coaches leggen alles uit over Superbrains aan de specialisten van Antes. Zodat zij hun patiënten met behulp van het Superbrains platform kunnen helpen om de baas in eigen brains te worden! 

Superbrains werkt samen met Antes om volwassenen en ouderen met psychische klachten nog beter te ondersteunen. Omdat ieder mens anders is krijgt iedereen die bij Antes komt een behandeling op maat. En hoe kan je een behandeling op maat beter aanbieden dan met Superbrains? 

Aan de slag met patiënten

Patiënten bij Antes kunnen Superbrains zelfstandig gebruiken en met hun behandelaar. Zo kunnen ze tussen de gesprekken met hun behandelaar door aan de slag met bewezen tools die naadloos aansluiten op het dagelijks leven. En kunnen ze samen met de behandelaar aan de slag met hun persoonlijke route naar herstel. Tijdens de behandeling is het eenvoudig om te zien aan welke doelen je werkt, hoe ver je al bent met de behandeling en kun je zelfs beveiligd chatten en videobellen met je behandelaar. Om het helemaal compleet te maken hebben wij deze week ook een versimpelde versie van Superbrains gelanceerd die je gemakkelijk aan en uit kunt zetten. Zo kun je ook als je wat minder digivaardig bent genieten van alle functionaliteiten van Superbrains! 

Het implementatietraject

Tijdens het implementatie traject worden specialisten van Antes getraind door onze Superbrains implementatie coaches. Ze leren hoe ze Superbrains kunnen gebruiken, maar ook hoe ze kunnen coachen via Superbrains. 

Wij begrijpen dat het werken met een nieuw platform weerstand kan oproepen, daarom zorgen we er vanaf het begin voor dat iedereen wordt meegenomen. Ook onze support afdeling is elke werkdag tussen 9:00 en 17:00 bereikbaar voor vragen. Alleen door aandacht te besteden aan alle specialisten die werken met Superbrains kunnen we het succes van ons platform garanderen. We zijn niet alleen een software tool, maar stellen ons heel dienstverlenend op. Kunnen we ergens mee helpen om het werk van behandelaren makkelijker te maken, dan doen we dat. Elke behandelaar krijgt minstens 4 persoonlijke trainingen, verspreid over 10 weken. Na deze trainingen zijn ze vaardig genoeg om Superbrains zelfstandig te gebruiken in de praktijk. Ook na het implementatietraject blijven wij beschikbaar voor vragen. Het is een reis die we echt samen maken. Zo hebben we voor oudere patiënten andere oefeningen beschikbaar gesteld in onze App en hebben we zelfs een versimpelde versie van de App gemaakt om deze doelgroep optimaal te kunnen bedienen. We doen er elke dag alles aan om te zorgen dat zowel behandelaren als patiënten prettig met Superbrains kunnen werken. En dat merk je tijdens ons hele implementatietraject. 

Antes maakt de GGZ samen met Superbrains nog toegankelijker! 

Wil jij ook samen met Superbrains de GGZ toegankelijker maken? Wij geven jou graag vrijblijvend een demo.