Superbrains maakt de GGZ toegankelijk

De toegankelijkheid van ons Superbrains platform staat hoog in het vaandel. We zijn er voor mensen met ADHD, depressie, ouderen, jongeren, voor iedereen die wil werken aan zijn eigen doelen in Superbrains. Maar met zoveel doelgroepen die we bedienen kan het soms best lastig zijn om elke doelgroep even goed te bedienen. Daarom hebben we ervoor gekozen om voor hen die het nodig hebben een versimpelde versie te maken van Superbrains. Waarin alleen de belangrijkste functies van Superbrains direct in het zicht zijn. Ideaal voor mensen die wat minder digivaardig zijn, of te maken hebben met een niet aangeboren hersenaandoening. Door de beperkte keuze opties is het gemakkelijker om door de App te navigeren en vind je snel wat je zoekt. De reacties onder onze testgroep waren lovend. En nu rollen we de versimpelde versie voor iedereen uit!

Standaard heeft iedereen de uitgebreide modus in Superbrains aan staan. Wanneer je de uitgebreide modus uitzet heb je nog steeds alles wat je nodig hebt bij de hand. Alleen wordt de informatie je gedoseerd aangeboden, waardoor je snel weet waar je naartoe moet. Wanneer je wilt kun je de uitgebreide modus op elk gewenst moment weer aanzetten.

Wat is er anders?

In de versimpelde versie heb je in het menu nog maar 3 opties: Vandaag, Community en Chat. Dit zijn de meest gebruikte functies binnen Superbrains.

Wil je meer zien dan klik je op jouw Avatar links bovenin je scherm. Je ziet dan snel alles over jouw behandeling, waar je aan werkt (bij onderwerpen en doelen) en kan via Instellingen de App gemakkelijk naar jouw wensen aanpassen. Bij Support vind je alle hulp die je nodig hebt, denk aan uitlegvideo’s en contactinformatie van onze Support Afdeling.

Met de versimpelde versie van Superbrains kunnen wij nog meer mensen helpen om de baas in eigen brains te worden. Benieuwd geworden naar wat Superbrains voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op.