Rutger van Super Brains geeft veel presentaties om te laten zien wie we zijn en hoe we mensen helpen om weer baas in eigen brains te worden. Nu werden wij door onze partner Parnassia groep gevraagd voor een presentatie, prima, natuurlijk doen we dat. Niet zomaar een presentatie maar een presentatie voor koningin Máxima! Wow, wat gaaf maar ook wel spannend! Je staat niet elke dag voor de koningin te presenteren.

Na veel voorbereiding was het zover, koningin Máxima bracht een werkbezoek bij de Parnassia groep in Den Haag. Het bezoek ging over de (mogelijke) gevolgen van het coronavirus op de geestelijke gezondheidszorg. Er was aandacht voor de problemen van nu, maar ook voor de kansen en nieuwe ontwikkelingen. Dit sluit perfect aan bij Super Brains. Met ons e-Health platform kunnen patiënt en behandelaar toch nauw in contact blijven zonder fysieke afspraken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld met elkaar chatten of videobellen. Op deze manier kan de patiënt zijn verhaal kwijt wanneer hij ergens mee zit en hoeft hij niet een week te wachten tot de volgende afspraak. De patiënt is de baas over zijn eigen behandeling en kiest zelf de doelen waaraan hij wil werken. Samen met de behandelaar maakt de patiënt een plan en werkt hij stap voor stap aan deze doelen.

Daar sta je dan in je nette blouse voor de koningin. Plus nog een heleboel camera’s op je, maar het mooie is: We gaan vertellen wat we met passie hebben gemaakt. Wat mensen echt helpt!

Koningin Máxima was erg enthousiast over ons e-Health platform. Yes! Het enthousiasme over ons platform hebben we dus goed over weten te brengen. Na de presentatie nog gezellig met de koningin gekletst, dat gebeurt je niet elke dag.
Super trots dat we dit hebben mogen doen!