Wij zijn genomineerd voor de Dutch Interactive Awards! Enorm trots zijn we op ons Superbrains team en iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van onze App!

Digital for Good
We zijn één van de vijf genomineerden in de categorie Digital for Good. Dat wil zeggen dat we bij de beste digitale interactieve projecten horen van Nederland, die bijdragen aan het welzijn van de mens. Een best bijzondere prestatie dus! 16 April mogen wij onze pitch geven aan de vakjury van de Dutch Interactive Awards. En wellicht worden wij dan wel een Award Winning App!

Het begon allemaal 5 jaar geleden…
Het is bijna niet voor te stellen dat Rutger den Hollander – eigenaar en initiatiefnemer van Superbrains – vijf jaar geleden nog op een zolderkamer werkte aan de eerste designs van de Superbrains App. Nachtenlang werkte hij door. Met één doel. Een App bouwen voor mensen met AD(H)D – zoals hijzelf – en daarmee echt mensen helpen. Niet alleen tijdens de behandeling, maar ook daarna.

Inmiddels is Superbrains voor veel meer te gebruiken dan alleen AD(H)D. En.. maken wij kans om een Award Winning App te worden! Hoe gaaf is dat!? Het is Rutger zijn enthousiasme die ons team elke dag uitdaagt om de App nog beter te maken. Om de Geestelijke Gezondheidszorg, leuker, effectiever en toegankelijker te maken voor iedereen die kampt met AD(H)D, depressie, angsten, of iets anders waar hij mee aan de slag wilt. Want die mensen weer perspectief geven is het mooiste wat er is!