Als behandelaar gebruik je Super Brains eHealth platform 100% online of als Blended Care tool. Zijn alle patiënt- en behandelgegevens in de Super Brains app veilig? Jazeker!
Veiligheid en betrouwbaarheid vinden wij bij Super Brains erg belangrijk! We zijn super trots dat we de NEN 7510 & ISO 27001 certificaten behaald hebben. Met deze certificaten laten we zien dat we serieus omgaan met informatiebeveiliging en het waarborgen hiervan.

NEN 7510
Super Brains laat met de NEN 7510 certificering zien dat we een goed werkend informatiebeveiliging management systeem heeft. De NEN 7510 certificering garandeert de beschikbaarheid, integriteit en betrouwbaarheid van de gezondheidsgegevens.

De patiëntgegevens, het chatten of videobellen en het behandelplan, daar wordt dus netjes en vertrouwelijk mee omgegaan. Super Brains voldoet aan alle veiligheidsnormen!

ISO 27001
Super Brains is ook in het bezit van de ISO 27001 certificaat, wat inhoudt dat er op basis van een informatiebeveiligings management systeem een procesmatige aanpak is voor het goed beheersen van de informatiebeveiligingsrisico’s.

Jouw gezondheidsgegevens zijn dus goed beveiligd in Super Brains. Je kan ook veilig communiceren via de beveiligde chat- en videobel functie. Hier hoef jij je dus geen zorgen over te maken, zodat jij je kan richten om baas in eigen brains te worden of mensen hierbij helpen.


Wil je meer weten over een veilige Super Brains samenwerking? Maak hier een afspraak met ons en wij laten je graag zien hoe Super Brains jouw organisatie kan helpen!