Organisaties

Community

De community is een eigen super brains sociaal netwerk. Hier vind je een tijdslijn met habits en content uit de groepen welke je volgt en de reacties van je vrienden op content.

Vrienden
Je kan vrienden uitnodigen, als je bevriend bent met elkaar kan je zien waar je vriend op reageert. 

Groepen
Je kan groepen starten of volgen. Er zijn openbare groepen welke je kunt volgen voor inspiratie of motivatie. Bijvoorbeeld de happiness groep met content en tips voor geluk, of de challenges groep hier komen wekelijks challenges waar je je vrienden voor kunt uitnodigen en uitdagen.
Een eigen groep aanmaken kan ook, je kan deze afsluiten zodat alleen jouw super brainers de inhoud kunnen zien. Bijv de ADHD groep PsyQ Den haag.

Chat

De chat functie is erg belangrijk, op deze manier kan jouw patiënt contact met je opnemen. Dit kan een simpele vraag zijn over de afspraak maar dit kan ook wanneer hij/zij ergens mee zit. Of misschien heeft de patient nu in zijn agenda staan dat hij gaat sporten en heb je een vermoeden dat dit niet gebeurd? Vraag om een foto via de chat of live en face-2-face antwoord? Je kan ook videobellen! Op deze manier zijn de lijntjes korter en kan je jouw patient nog beter helpen.
De chat en het video bellen is geheel beveiligd.

Praktijk

Hier staat jouw digitale praktijk.

 

Patiënt
In jouw praktijk maak je voor elke patiënt een account aan. Heeft jouw patiënt al een super brains account? Geen probleem, dan kan je hem/haar koppelen aan jouw praktijk. Bij inschrijving kan je een topic toevoegen, is de patient in behandeling voor ADHD? Voeg dat hier toe.
Via coaching zie je het stappenplan, de agenda en het team van de patient. Bij stappenplan kan je vragenlijsten en afspraken toevoegen. In de agenda zie je de habits die de patient zelf heeft toegevoegd, jij kunt hier als coach ook habits toevoegen die je patient moet doen. Bij team zie je de behandelaren welke actief zijn bij deze patient.

Team
Hier vind je al jouw collega’s van dezelfde locatie. Collega’s in het team kan je koppelen aan een van jouw patiënten, zodat jullie beide de gegevens van de patiënt in kunnen zien en elkaar kunnen ondersteunen.

Ik
In dit veld kan je de openingstijden van de praktijk noteren. Verder zie je hier het adres van de praktijk, dit is ook zichtbaar voor jouw patiënt zodat ze altijd weten waar ze moeten zijn voor de afspraak.

Tools
Bij tools staan een aantal vragenlijsten die je kan sturen naar jouw patienten. Dit kan een klanttevredenheids onderzoek zijn over jouw praktijk maar ook een checklist na het eerste behandelgesprek.

Score
In het stappenplan kan je de score inzien. De score is jouw tijdsadministratie, Super Brains houdt alles bij dus geen vervelende administratie meer. Je kan deze informatie exporteren en noteren in het EPD. Zo heb je meer tijd voor je patienten.

Baas in eigen Brains.

Gratis downloaden: